Studie ‘kleine’ profeten

Op vrijdag 15 november en zaterdag 16 november 2019 geeft Ariel Berkowitz onderwijs over de ‘kleine’ profeten. De twaalf kleine profeten zijn: Hosea, Joel, Amos, Obadja, Jona, Micha, Nahum, Habakuk, Zefanja, Haggai, Zacharia en Maleachi. De Eeuwige stuurt deze profeten om verschillende redenen naar zijn volk: niet alleen om te vermanen, maar ook om te bemoedigen, niet alleen om het volk te helpen in het lijden van de tegenwoordige tijd, maar ook om het volk te helpen om het profetische perspectief te zien.

Vaak gebruiken we verzen uit de boeken van de kleine profeten om een beter begrip te krijgen van de beloofde, profetische toekomst. Maar voor een beter begrip van die verzen is het nodig om de gehele context van die verzen te zien. Die context van deze boeken uit het Woord van G’d wordt vaak vergeten, maar is zeer de moeite waard te bestuderen. Ariel Berkowitz gaat ons daarbij helpen; er is ook ruimte om vragen te stellen.

Info
Datum: vrijdag 15 en zaterdag 16 november 2019
Tijd: 10.00 – 16.00 uur, de koffie en thee staan vanaf 9.30 uur klaar
Locatie: Koetshuis De Boom, Geeresteinselaan 87, Woudenberg

  • Neem zelf een lunch mee
  • Het is fijn wanneer je iets meebrengt om te delen, zoals fruit, chocolade, sap, nootjes, koekjes e.d.
  • Voor schoonmaken en opruimen doen we een beroep op vrijwilligers.
  • Bij voldoende vraag is er simultaanvertaling beschikbaar voor 10,- per dag. Graag doorgeven via opgaveformulier (in het opmerkingen veld).
  • We zoeken een aantal mensen die soep willen maken. Graag aanmelden bij activiteiten@triholland.nl


Aanmelden

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.

Menu