Zondaar of heilige, gered door genade

door Ariël Berkowitz

De ‘oude mens afleggen’ en ‘de nieuwe mens’ aandoen. Het Woord is hier duidelijk over (Efeze 4 vers 22-24). En we geloven dat de oude mens met Hem gekruisigd is en gestorven; en dat wij met Hem zijn opgestaan in nieuw leven (Rom. 5-8). En toch……, het is in het alledaagse leven niet altijd even makkelijk wanneer je als gelovige geconfronteerd wordt met zonde of ongerechtigheid, in jezelf of in een ander of in een bepaalde levenssituatie. Daar kun je je als mens ook enorm rot over voelen…. Ben ik een heilige of…..?. In deze studie brengt Ariël Berkowitz ons terug naar de Bijbelse basis over dit fundamentele onderwerp.

Na de studie van Ariël van 2 juli is er – voor hen die dat graag willen – gelegenheid om in kleine groepjes (in ‘chatrooms’) door te praten..

Locaties: Laat ons weten of je je huis openstelt voor anderen om samen de studie te volgen. Of vertel ons dat je graag naar iemand toe wilt gaan (dit kan via info@triholland.nl of via het aanmeldformulier). Wij leggen dan het contact.

Van harte uitgenodigd om deel te nemen aan deze studie.

De taal zal Engels zijn, zonder vertaling. (Tijdens de ZOOM-sessies kun je via de ‘chat’ vragen stellen.)

Datum: Zaterdag 2 juli 2022
Tijd: 13:30 tot 15:30 CET
Zoom: Na aanmelding ontvang je een mail met de link    Heb je 1 van bovenstaande opties aangevinkt, vul dan ook je woonplaats in.